Het Weekend

Het Team:

Het Materiaal

Raad van wie welk materiaal is en win een orginele Alpe d’Huez bandana. De wedstrijd sluit 22 mei om 22.00 uur. Koppel de naam van een teamlid aan het cijfer wat onder het materiaal staat. Antwoorden naar info@mboutrechtbeweegtvoormbomalawi.nl. De foto’s zijn compleet vanaf 21 april.

Uiteraard draait het dit weekend allemaal om de gezamenlijke beklimming van de Alpe d’Huez. Indien de weergoden met ons mee zijn, zal dit gebeuren op vrijdag 27 mei. Als je klikt op de map krijg je de route op Strava te zien. Om te downloaden dien je lid te zijn. Anders wordt de GPX track tijdens het weekendje op je fietscomputer gezet. Dit geldt ook voor de routes onder het kopje: De andere dagen.

De andere dagen

Tijdens de andere dagen is een ieder vrij om te doen wat zij of hij wil. Je kan luieren, een tochtje maken, wandelen. Het is ook mogelijk om een van onderstaande routes te gebruiken. Dit kan individueel en wellicht dat anderen het leuk vinden om mee te fietsen. In principe maken wij woensdagmiddag, voor wie dat wilt, de meeste linkse tocht om in te komen. Tijdens ons verblijf kunnen andere routes gemaakt worden, bv. de Galibier.