Dag 4 -28 mei

De laatste dag in Le Verney. Na een succesvolle dag gisteren gaat vandaag besteed worden aan wat uitfietsen, nog een Col beklimmen, wandelen of lekker uitrusten. Ieder gaat zich op haar of zijn manier voorbereiden op te terugtocht naar huis. Sommigen vanavond, anderen morgenochtendvroeg.

Vanaf nu zijn wij in de voorbereiding voor het vertrek, douchen, inpakken, eten en vertrekken. Om 19.00 uur vertrok de eerste ploeg om een half uur later weer terug te keren. Om 20.00 uur gingen de volgende ploegen. De laatste 2 auto’s reden zondagochtend vroeg weg. Inmiddels is een ieder weer veilig thuis, hoewel het niet allemaal van een leien dakje ging.

Hoe nu verder?

In principe is het streefbedrag gehaald en gaat er nog iets meer geld binnen komen. Geweldig dat dit door 11 mensen is gelukt! Het zal nog enige weken duren voordat het bedrag overgemaakt gaat worden naar Centre Matunkha. Wij willen de grote sponsors bedanken: Wilde Ganzen, MBO Utrecht, World Projects, Kroon Hoveniers en VNG Sierhekwerken.

Uiteraard ook onze dank aan al die kleine sponsors als familie, vrienden, buren, collega’s die soms ook grote giften hebben gegeven en elke cent is welkom. Via deze website zal er regelmatig een update komen tot maart 2023.